Представяне на климатик Daikin Emura

 

Компанията Daikin има дългогодишен опит в проектирането на климатични системи, като поставя акцент на иновациите в производството на своите продукти. Затова неслучайно те заемат първите места света по качество на климатичната техника.

Моделът Emura на Dakin, например, през 2010 г. печели наградата на Japan Industrial Design Promotion Organization (днес JAPAN INSTITUTE OF DESIGN PROMOTION) за най-добър дизайн с това, че успява успешно да обедини европейските идеи и ценностите на японските технологии за качество и визия.

Освен това този модел климатик притежава още редица качества, като ниски нива на шум, екологичен и песетелив на енергия, с широк диапазон на работа и други.

Като допълнителна екстра климатикът Emura притежава т. нар. “интелигентно око” - датчик за движение, чрез който установява наличието на хора в помещението. Ако технологията отчете, че помещението е празно за период по-дълъг от 20 минути, климатикът автоматично превключва на енергоспестяващ режим. Когато някой някой влезе в помещенито, режимът, на който е работел преди това, се стартира отново.

Силата на шума на този модел климатик е 22dB, което е колкото шумът през нощта в слабо населено място. Освен това уредът няма да пречи и в съседните помещения, тъй като и външното тяло на климатика работи изключително тихо.

Emura осигурява равномерно разпределение на температурата в помещението, където е монтиран, благодарение на наличието на автожалуси. Те въртят изходният поток въздух нагоре и надолу, като по този начин го разпределят хармонично в цялото помещение.

Климатикът на Daikin, който Ви представяме в тази статия, може да работи както за охлаждане, така и като отоплител. Когато му е зададен режим за отопление, Emura насочва въздушния поток към пода на помещението, а в режим на охлаждане - към тавана. По този начин Ви гарантира комфорт и намалява риска от настинка през лятото и претоплянр през зимата.

Допълнителн екстра на климатика е възможността за бързо охлаждане или затопляне на помещението. Трябва само да превключите на режимът за работа с висока мощност. След като го направите, климтикът преминава към максимален обем на работа на въздушния поток за период от 20 минути. Следтова се връща автоматично към първоначалната настройка,която сте му задали.

Дизайнът на моделът климатик Daikin се отличава с много тънък профил, коeто му придава стилен и елегантен вид. Освен това, впечатление прави и големият работен диапазон на климатика, който варира от -10 до 46 градуса за охлаждане и от -15 до 20 градуса за отопление, и осигурява надежната му работа, както през лятото, така и през зимата. И не на последно място сред предимствата на този климатик трябва да отбележим специалното покритие на външните алуминиеви ламели на външния топлообменник против корозия и негативни влияния на околната среда, като киселинен дъжд и сол.

Предвид казаното до тук, ме сигурни, че вече знаете, че Daikin Emura е класен климатик, на които можете да се доверите.

 

Всички цени в сайта са с включено ДДС

Вашето меню

Търсене в сайта

Контакт

тел.02/4174943
gsm: 0895561314
email: hetemov@megaelectronics.bg

Партньори